Utgitte bøker


Ny roman våren 2018! Tre gutter har droppet ut av skolen, nå er de sinte og krever å bli hørt. Men aksjonen går ikke som planlagt, og snart handler kvelden om liv og død for dem selv og jentene som tilfeldigvis befinner seg i skolebygget.
Les mer her.

Roman om Casper som mister alt, og tyr til steroider for å få tilbake kontrollen over livet. Basert på tre år med research og samtaler med unge brukere av anabole steroider.
Les her mer.

Historien om Saga, som blir del av en voldelige og kriminiell jentegjeng. Forarbeidet til boken inkluderte intervjuer med voldsdømte jenter, forskere, politi og leger. Nominert til Brageprisen og tildelt Bokhandelens stipend for barne- og ungdomsbokforfattere.
Les mer her.

Den ultimate guiden til kampsport er blant annet et resultat av 18 år med interesse og utforsking av ulike kampsporter. Boken ble nominert til Kulturdepartementets pris for best fagbok for barn- og ungdom.
Les mer her.

Kaoskrigeren er en intenst spennende, sår og slagkraftig debut om en annerledes oppvekst og om hvor rå ungdomstiden kan oppleves.
Romanen ble tildelt Kulturdepartementets debutantpris, og utdrag er benyttet i skoleverket i grunnskolen.
Les mer her.

Sånn er det bare er en samling utfordrende debatttekster fra 34 spennende bidragsytere, og ble delt ut til 125.000 elever over hele landet. Jeg var engasjert som redaktør for boken av Aschehoug, som utga boken på vegne av Stortinget/Barne- og likestillingsdepartementet.
Les mer her.