En av Europas “mest lovende ungdoms-bokforfattere” under 39 år?

15. mars Odyssey2017 ble det offentliggjort under London International Book Fair at jeg er valgt ut som en av Europas 39 mest lovende barne- og ungdomsbokforfattere av Hay-festivalen “Aarhus39”. Festivalen finner sted i Århus i oktober, og er i følge dem selv “a selection of the best children’s and YA writers from all over Europe, aged 40 and under.” Jeg er stolt og glad og gleder meg naturligvis stort til å være en del av festivalen!
De dyktige kollegaene mine Nina Elisabeth Grøntvedt og Endre Lund Eriksen og Maria Parr er også valgt fra Norge, og det er ekstra stas å være i så godt selskap.

Alle de 39 forfatterne fra hele Europa har bidratt med hver sin novelle til to antologier (én for barn og én for ungdom) som utkommer på engelsk og dansk i forbindelse med festivalen. Jeg har bidratt til boken “Odyssey”.